søndag 10. mai 2009

Fy, så HELDIG jeg er!!! :D

For tiden svever jeg på den lille, rosa heldig-skyen!! Kjenner meg så enormt velsigna, og jeg bare takker og takker Gud for Hans grenseløse omsorg!!!

Jeg har altså fått meg JOBB!!! :D

I juni er jeg ferdigutdanna faglærer i praktiske og estetiske fag (adjunkt), og siden mars har jeg søkt på alle mulige slags jobber! Og jeg er så heldig fordi det er svært vanlig at de nyutdanna lærerne ikke får jobb før etter skoleåret har begynt, de får gjerne ikke noen faste vikariater før etter høstferien, og jeg er altså overmåte velsigna!!!

Så tidlig som 8. mai fikk jeg tilbud om jobb, et fast vikariat for hele neste skoleår! Det var 50 søkere til 3-4 stillinger, og JEG var 1. kandidat til en av disse stillingene!! Da jeg sa til dem at jeg føler meg så heldig, svarte de: "det gjør vi også!!" :D :D :D De vet ikke helt hva de skal bruke meg til enda, men de vet at jeg får jobbe med praktiskestetiske fagområder (og andre fag, selvfølgelig) et sted mellom 1.og 7. trinn, i en stilling på ca 80%!

Jeg er så HELDIG HELDIG HELDIG!!!!! Og så GLAD GLAD GLAD!!!!! Og jeg GLEDER meg så utrolig, det kjennes virkelig som et privilegium å få jobbe så tett innpå hverdagen til unge mennesker!!! HALLELUJA!!!!! Så heldig jeg er som ikke trenger å ta timevikariater her og der, men faktisk vet hva jeg skal gjøre til høsten!!! AKK!!!

Så... dere der ute da? Alt fint? :)

LANG; GOD OG LYKKELIG KLEM
fra Merete-fjolle-potete-glisemor


PS! Be gjerne for eksamenen min... :)