tirsdag 2. mars 2010

Pusle- og lesedagen!

I dag hadde vi først den store pusledagen!
Lille kompis har en egen puslespillskuff i komoden sin, og vi pusla nesten alle puslespillene han har! Herlig! :)


Deretter var vi på biblioteksafari på det nye bydelsbiblioteket, en deilig liten oase, hvor vi raida stedet før vi gikk på kafé og spiste friskissorbetis! Nok en deilig vinterferiedag! :)

Nyt en god bok, nyt sola og snøen som smelter... :)

*red.*

2 kommentarer:

Agnetemor sa...

Høres ut som om dere har deilige dager!! Har ikke Martin fri? Stakkars? :P Nyt de fantastiske dagene!!! :D :D :D Ps! Funnet bøker du selv kan lese på biblioteket? :D

Merete L.A. sa...

Det er det virkelig!!! Nydelig med ferie!!! :) Og nei, Martin har ikke fri... Det vil si, han har ikke noe særlig på timeplanen, men har derimot en masteropptaksprøve å tenke på... Så arbeidsledig er han definitivt ikke! ;)

Jeg fant ikke teenievampyrene eller outlanderserien, og heller ikke Tifffany Aching, men jeg tok med meg Hanne-Vibeke Holst sin serie på 3 bøker om en ung karrierekvinne som blir gravid... Holder på med fødselen nå, i bok 2! ;) Og kjæresten hennes minner meg SÅ om Roberto!!! :D Hehe, du må lese og se hva du synes! ;) Ellers tok jeg med en annen Terry Pratchett bok, og "Den forbudte" av Francine Rivers... Men holder en knapp på alle anbefalinger, tror jeg må inn til byen for å få tak i de andre... :)

Noah fikk med seg "Jeg vil ikke legge meg" av Astrid Lindgren, en hel fantastisk bok, en bokstavbok og en søskenbok om 3 bjørneunger... :)

Turen var en stor suksess!! :D