søndag 16. november 2008

Lykken...

... ligger ikke i det vi engang skal gjøre, det vi skal bli, det vi skal få, de vi skal få være sammen med, der vi engang skal være, alt vi skal få oppleve...

... men i det vi gjør nå, det vi er nå, det vi har nå, de vi er sammen med nå, der vi er nå, det vi opplever nå...

... for lykken er ikke i morgen, men i dag...

*red.*

5 kommentarer:

Anonym sa...

Å. :(

Da ligger jeg tynt an.

Jeg skal nemlig bli lykkelig neste uke. :)

Du er goll!! *tusen klemmer*

Merete L.A. sa...

Det var bare en tanke jeg fikk i går kveld... Et lys som gikk opp for meg mens jeg satt og skrev og samlet tankene og tekket Gud...

Hva skjer neste uke da?

Jeg står fremdeles for alt jeg har sagt om at det er positivt å kunne se fremover og glede seg over det... ;)

Samtidig som noe av det viktigste vi kan gjøre, er å ta vare på de gode øyeblikkene i nuet...

Bla, bla, bla... ;)

Merete L.A. sa...

takket Gud... ;)

Anonym sa...

Jeg ser jo helt klart en link, at f.eks. når jeg lever i nuet og er helt tilstede der jeg er og har det gøy der jeg er, tenker jeg mindre på hjemme, og har mindre hjemlengsel osv. Dermed ser jeg helt klart at det er en stor fordel å leve i øyeblikket. Dessuten består selve livet av øyeblikk, derfor er det viktig å legge merke til dem. Små ting er store gleder! Dessuten kaster man ofte bort utrolig mange deilige øyeblikk fordi man bekymrer seg for fremtiden og ting en ikke kan gjøre noe med likevel, f.eks. "hva søren skal jeg gjøre fra mars og utover" i stedet for "jeg er takknemlig for at jeg har god tid og gode venner osv akkurat NÅ"! Og det er jo bare tull. Jeg heier på å nyte øyeblikkene!

Men i går var jeg også littegranne ulykkelig, og det er det bare ikke alltid så enkelt å gjøre noe med. Men i dag føler jeg meg mye bedre.

Det skjer ingenting neste uke, hehe. Bare tåpelige ting. ;) Men, hvis vi har skikkelig flaks, så kommer kanskje Jesus tilbake.

Kyss!

Merete L.A. sa...

Håper alt ordner seg denne uka... :) Og at du finner ut av dette med mars også!!! (You know who to call to talk about it ;) )Og at du klarer å glede deg over de gode øyeblikkene midt i det hele! :D For sjansen er jo ikke så stor for at Jesus kommer, men vi må jo være forberedt ;)
derfor sier jeg til deg i dag: Jeg er glad i deg!!! :D

*kjempe god og lang klem*