mandag 11. juni 2007

Den himmelske mann, sitat 1




”Du må få deg hvile. Vær ikke redd. Gjør bare som jeg sier. Se ikke på omstendighetene, se ikke på deg selv, og se ikke på andre. Be mer, og du skal få se min herlighet.”

side 104

5 kommentarer:

Hav sa...

Er du ferdig med eksamen og oppgaver og slikt? Og i så fall; gikk det bra?

Jeg har eksamen i morgen og bare surrer, har nesten gitt opp, det får gå som det går, jeg virkelig liker ikke dette faget.

Håper du nyter solen, friheten, varmen..

*sommerklem*

A sa...

Ja ja ja ja ja!!
Sitatet er KJEMPEGODT, og jeg skal garantert lese den fasinerende boken!! Det GLEDER jeg meg til!! :D :D :D

Merete L.A. sa...

Gikk det bra for deg i dag på eksamen? *sende mange gode tanker*
Og jeg nyter TOTALT livet uten studier som henger på skuldrene!! :D Nå venter jeg bare på senur to av tre i morgen... spennende!! :D

Kos deg med boken, den gir ektremt mye tilbake!! Dette er Guds verk, sier jeg bare!! :D :D :D

Hav sa...

Det gikk bra nok. Jeg aner ikke hvordan det gikk, men jeg vet at jeg i alle fall står.. Du skjønner, dette faget har tatt litt vel mye av meg, og jeg liker det virkelig ikke en gang. Det er bare vanskelig og abstrakt og kaldt, antar at maskiner kan si noe om mennesker.

Men det fine er at for første gang i mitt liv bryr jeg meg faktisk ikke om karakteren, jeg vil bare bli ferdig med det. Og ferdig er jeg (og det føles fantastisk).

Jeg håper sensuren går bra? (Noe jeg er sikker på at den gjør, men skulle den ikke gjøre det, så er du forsatt verdens søteste.. ;P )

Merete L.A. sa...

Så fantastisk bra at du kan klare å ikke bry deg om karakteren!! Så befriedne og deilig!! :D Og godt at du er ferdig - nyt livet og sommeren og kjærligheten nå for alt det er verdt! Og alle mulighetene... Livet er så fullt av fantastiske muligheter for dem som bare vil ha dem!!

Ikke glem at du er god!! :D
*stor, god frihetsklem*

(PS! Sensuren i går, på pedagogikk oppgaven min på 35 sider "Kunsten å høre lyden av et knust hjerte - og gjøre noe med det" (beregnet på hva vi i skolen kan gjøre for barn og unge som har det vondt og vanskelig)ble vurdert til A!!!!! :D Du vil kanskje lese..? Siden dette er ditt felt..? Du får se... :) )