søndag 28. februar 2010

To be continued!

Ja, da er altså oppfølgeren her som vi alle har ventet på i spenning! Hvis eneren er en suksess, kommer det jo ofte en toer, og vår toer er (hvis alt går bra) å vente om et halvt års tid... :) Lykke over lykke!!!

Mange smil...

:) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

10 kommentarer:

Merete L.A. sa...

Kjære venner... :)

Jeg har nå nådd de magiske 3 månedene! Og skriver det her fordi dere bare er 4 stk som pleier å lese bloggen min (Agnete, Tiril, Sol & Cecilie), og dere 3 sistnevnte kan godt få høre det av meg heller enn noen andre... :) Siden det nå er offisielt og slike nyheter ofte sprer seg mirakulsøt raskt... :)

*lykksalig klem til dere alle*
:D :D :D

Agnetemor sa...

Er så glad for dere! :D :D :D :D :D

Merete L.A. sa...

Jeg også!!!! :D :D :D :D :D *TAKK*

Cecilie sa...

For en herlig nyhet å lese!!! :) Nå ble jeg glad og varm inni meg! Så utrolig gøy! ♥

Gratulrer så mye, kjære Merete!!! :)

Stor klem tilbake!! ♥

T sa...

Gratulere, kjære.
Jeg er så veldig glad på dine vegne.

*Stor, lang god'klem*

(Husker du når du fortalte om Noah og jeg sølte kaffi på qlip? Stakkars kelneren hadde akkurat tørket opp etter den første gangen jeg sølte [når du sa du skulle gifte deg] og så måtte han tørke opp enda en gang..) Jeg søler ikke kaffi nå, frøken, men jeg smiler veldig.

Anja sa...

Hurra!!!
Jeg pleier og å lese bloggen din;)
(bare veldig dårlig til å kommentere)

Merete L.A. sa...

Takk, cecilie... :D Vi er veldig lykkelige!!! :D

Takk, Tiril... det var godt du ikke sølte denne gangen - men, igjen, du hadde vel heller ikke noen til å tørke opp for deg? ;) hehehe... :D

Takk, Anja! Men du har jo visst en stund... ;) Så gøy at du leser bloggen! Jeg er stadig innom din også, og akkurat like dårlig på å komentere! ;) Hehehe... Snakkes snart... :)

Shade sa...

Wow, gratulerer! :D :D :D Håper alt går bra, og jeg krever oppdateringer løpende ^^ Har dere navn klare?

Merete L.A. sa...

Hehehe, ja, det skal du få! ;) Og takk! :D

Navn, ja... Har du noen supre ideer om navn som passer godt sammen med Noah? Vi kommer nok ikke til å klar et navn, men en liten navneliste håper jeg jo vi har innen terminen... ;)

Jeg synes særlig det er vanskelig å finne guttenavn som passer sammen med Noah, men her er noen av de navnene som foreløpig surrer litt rundt i bakhodet...

Jacob, Isak, Abel, Emrik - Dina, Julia, Othelie, Ylva, Alma, Cornelia... Jeg synes det er kult med to bibelske avn, men min kjære synes kanskje det blir litt mye?

Noah synes at babyen skal hete Edda eller Mathias! ;) Hehehe... (kompiser i barnehagen!)

*god klem til deg!!!*

T Gretha sa...

Det er så gøy:)Blir veldig glad av å bare tenke på det:)SYKT kjipt at jeg antageligvis kommer til å miste nesten hele det første året til den lille da:(